0
0.00 лв.
  • Кошницата е празна

    Нямате продукти в кошницата

Продуктови детайли

Продадено

ЗАДНА ГУМА SCORPION MX EXTRA X 100/90-19 NHS 57M – Pirelli

115.00 лв.

This product is currently out of stock and unavailable.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 3.59 лв.
- Изчерпано ,

Описание

Оптимален избор, както за тренировки за професионални състезатели ,така и за любители и полупрофесионални състезатели, които карат всякакъв тип терен.
Pirelli представят Extra X като най-добро решение представяне-издръжливост.

Самата шарка на гумата предполага добро „стъпване” на всеки вид терен, а сместа използвана за изработката на Extra X обещава и издръжливост в същото време.

Предните гуми Extra X се характеризират с разположение на блокчетата, наподобяващо стрела и странични такива, което Ви осигурява точност при направление на посоката при ускорение и стабилност на правите. V-образната форма на блокчетата спомага за по-добра стабилност при спиране и при завиване.

Задните гуми Extra X осигуряват маскимално сцепление на всякакъв тип терен. При разположението на блокчетата е оставено повече разстояние между тях, за още по-добро сцепление и адаптивност към различните терени.

Pirelli Scorpion MX Extra X е подходяща за терени от Mid Soft до Mid Hard.

Моделът за разположение на блокчетата на задните Extra X гуми е заимстван от предишния модел Extra като е направено подобрение и са добавени „мостове” между блокчетата, а предните Extra X следват модела на Scorpion MX Soft 410.

Използваната смес за изработка е силно устойчива на пробождане и в същото време достатъчно гъвкава при абсорбиране на силата при скокове или препятствия.

Индикацията NHS, която е изписана до размера на гумата означава “Not for Highway service” или мотоциклетната гума не може да бъде използвана на национални пътища. Поради тази причина няма официална хомологация.Моля свържете се с Вашия дилър, ако имате нужда от друг тип гума.

Допълнителна информация

Марка

Размер

100/90-19

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЗАДНА ГУМА SCORPION MX EXTRA X 100/90-19 NHS 57M – Pirelli”
tbi bank loading
моля изчакайте